Portfolio

Wat doen we zoal?

Inspecties:

Voor inspecties gebruik ik de Dji Mini 2. Deze drone gebruik ik vanwege zijn gewicht, slechts 249 gram. Deze drone is uitgerust met een 4k camera waarmee schitterende foto’s en video’s kunnen worden gemaakt. Drones zijn handig bij veel inspecties. Denk hierbij aan het inspecteren van schoorstenen, daken, bouwprojecten, windturbines, gevels, kunstwerken, installaties, woningcorporatie enzovoorts. Een drone is bij een inspectie vooral goed te gebruiken voor plekken die met het blote oog moeilijk te zien zijn. Bent u benieuwd of een inspectie met een drone handig kan zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact op en ik kom graag langs voor een proefinspectie.

Luchtfoto’s:

Voor de luchtfoto’s gebruik ik de Dji Phantom 4 pro+ V2.0. Deze drone staat bekend om zijn prachtige camera. Daarbij weegt de drone onder de 4kg, waardoor deze drone onder de A2 categorie valt. Foto’s vanuit de lucht kunnen natuurlijk schitterend zijn. Denk hierbij aan trouwerijen, huizen, bedrijfsfoto’s, evenementen en terreinverkenning.

Luchtvideo’s:

Voor de luchtvideo’s gebruik ik de Dji Phantom 4 pro+ V2.0. Daarbij weegt de drone onder de 4kg, waardoor deze drone onder de A2 categorie valt. Een mooie video kan natuurlijk schitterend zijn. Denk hierbij aan video’s voor makelaars, trouwerijen, evenementen, huizen, bedrijven, vakantieparken, infrastructuur enzovoorts.

Heeft u een vraag of interesse?